Skip to content

ND Metering Solutions har specialiseret sig i design og produktion af udstyr til måling af effekt og energi. Firmaet, som ligger i Bradford i England, designer, producerer og tester/kalibrerer i samme hus. Alle produkter er af høj kvalitet, hvorfor mange velrenommerede firmaer er blandt firmaets kunder.

ND Metering Solutions har designet og fremstillet energi management bimåler løsninger siden 1985. De var et af de første firmaer, der fremstillede små elektroniske instrumenter, som i dag forhandles i hele verden.

Da ND Metering Solutions startede i 1965, var hovedformålet af fremstille diverse styresystemer og specielle digitale tavlemonterede instrumenter til plastindustrier verden over. Senere kom bærbare effektmålere. I 1985 udvikledes et specielt instrument til verificering af elektricitetsmålere i husstande. Instrumentet blev udviklet til Yorkshire Electricity Board og blev senere det mest solgte instrument af sin art i England. Året efter kom det første DIN 96x48 tavlemonterede kWh-meter på markedet.

Sortimentet er naturligvis blevet både bredere og dybere med årene. Det nuværende program omfatter således forskellige DIN-tavle eller DIN–skinnemonterede elektroniske bimålere, samt 3 i 1 instrumenter og modulare instrumenter, der sammen med patenterede installationsmetoder og indbyggede checksystemer, danner grundlaget for enkel montage og pladsbesparende systemer. Til brug ved eftermontage og montage i anlæg der ikke kan afbrydes, findes gennemprøvede retro-fit løsninger.

Med åbne protokoller og standard MODBUS tabeller, M-bus kommunikation, ethernet, trådløs kommunikation og MID option kan ND Metering Solutions levere det bedste indenfor bimålere, til enhver kunde med behov for energimanagement løsninger i hele verden.

Produktprogrammet omfatter også strømtænger, der måler fra nogle få ampere til 15.000 A.

Alle produkter er godkendt af UL for det amerikanske marked CE, godkendt for det europæiske marked og CTick godkendt for det australske og det asiatiske område.