Warning: array_intersect() [function.array-intersect]: Argument #2 is not an array in /var/www/fritzboger.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/page-or-post-clone/page-or-post-clone.php on line 123
Kriwan – K. Fritzbøger A/S Skip to content

Midlertidig side - her kommer data omkring Kriwan.
Indtil videre henviser vi til link til Kriwan's hjemmeside nederst på denne side.

Produktoversigt
Motorbeskyttelses- og temperaturovervågningsudstyr kombineret med PTC-, NTC- og Pt100 sensorer alt i eget fabrikat giver mange muligheder for tilpassede løsninger.
Luftstrømsovervågning og -reguleringsudstyr til rum hvor klima- og renholdelse er af stor betydning for rummets funktionalitet.
Kulde- og klimateknik. Et komplet system af overvågnings- styre og reguleringsudstyr, fra overvågning af de enkelte typiske størrelser ved kompressor- og klimaanlæg til regulering af komplicerede luftkonditioneringsanlæg også som sofistikerede drivhusovervågninger. Decentral regulering - central overvågning med modulære mikroprocessorer, løser opgaver i såvel de enkelte afdelinger som i store væksthuskomplekser.
Rulletrappestyringer der optimerer driftstiden, sparer energi og slid. To-kanal-opbygning giver høj sikkerhed med mulighed for fjernstyring.

Link til Kriwan's hjemmeside.